http://www.achtkarspelen.nl/inwoners-achtkarspelen/gedichten_44588?pk_campaign=Redirects&pk_kwd=gedichten

Ik heb online een fotoboekje gemaakt, met daarin verschillende combinaties van beeld en tekst. Het geeft een goed beeld van de verschillende disciplines en materialen waar ik mee heb gewerkt, de gedichten zijn zowel in het Nederlands als in het Frysk. De fotocollage hiernaast geeft een beeld.

Het boek is inmiddels niet meer te bestellen. Ik ben wel van plan een herziene versie uit te brengen, je kunt alvast intekenen. Neem contact op via het contactformulier als je belangstelling hebt!

Wél te bestellen is een fraai gedrukt exemplaar van 'Collage', mijn dichtbundel met foto's van viltwerk. In de periode 2014-2016 was ik gemeentedichter in Achtkarspelen. In het boek een selectie van de gedichten uit deze periode, inmiddels een tweede druk in eigen beheer. Op mijn facebookpagina vind je een impressie van deze bundel. Ieder exemplaar is uniek: op het offset-gedrukte boekje is een reepje vilt bevestigd, afkomstig van het viltproject dat bij deze bundel hoort. Te bestellen voor 19,50 euro plus verzendkosten.