het is mogelijk om viltwerk of papierkunst op maat te bestellen. Viltwerk heeft niet alleen visuele waarde, het verbetert ook de akoestiek van een ruimte. Klein werk van geschept papier kan ook dienen als relatiegeschenk, al dan niet in combinatie met een speciaal voor de gelegenheid geschreven gedicht. Bij groter werk of een serie kom ik voor een  kennismakingsgesprek op locatie en doe ik een voorstel in de vorm van een moodboard/ schets met daarbij de kostenopgave.

Groeipapier (ca 11 x 7 cm geschept papier met daarin een mengsel van wilde bloemen-zaad) is te bestellen vanaf 50 stuks, apart verpakt met gebruiksaanwijzing, voor 3 euro per stuk.

Ik heb ruime ervaring met het ontwikkelen van sociaal artistieke projecten. Samen werken aan een kunstproject gebeurt steeds vaker in het maatschappelijk veld. Deze Community Art-projecten blijken goed voor de onderlinge verbinding. Er kunnen gesprekken op gang worden gebracht, onderlinge verhoudingen kunnen zich verdiepen en vernieuwen. Bij Corporate Community Art maak ik dus niet voor jullie organisatie een autonoom werk, maar ontwikkel samen met medewerkers iets van kunstzinnige waarde. Denk aan een viltkunstwerk, geschept papier van afgedankt briefpapier, een bijzonder vormgegeven verzameling teksten en foto's, of een inspirerende bijeenkomst. 

 

INFO & BESTELLEN