ruimtelijk werk

uit 2006 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

kamerscherm Wit

kamerscherm Wit

2015

kamerscherm in drie delen, verschillende textieltechnieken en materialen. in het middelste paneel is een eigen gedicht verwerkt met de titel 'Wit'

gedichtendoosje 2

gedichtendoosje 2

2014

wit doosje bekleed met geel geschept papier met een afdruk van een tulpenblad. in het doosje past een klein boekje. De platten zijn gemaakt van dezelfde papiersoort, het gedicht 'weerom' is in harmonicavorm.

echo

echo

2013

schaal van papier met dubbele rand. In de bodem is een goudaccent aangebracht. De natuurlijke vezels in het papier geven een subtiel effect. de buitenkant van de schaal ik ruw, de binnenkant glad.

schaaltje 2

schaaltje 2

2012

schaaltje in aqua en groentinten. De buitenkant is van papier, de binnenkant is vilt bewerkt met lak. Het schaaltje is voorzien van ronde pootjes, gemaakt van hout & papier. zeer lichtgewicht!

schaaltje 1

schaaltje 1

2012

kleine schaal van papier met metaalhoudend textiel en zijdedraad, met ronde pootjes van papier. de papierpulp is gekleurd met natuurlijke kleurstof: het sap van en pulp van blauwe bes.

blauwe schaal

blauwe schaal

2010

brede schaal rustend op onderstel van met papier bewerkt hout. De ruwe buitenkant in combinatie met de gladde binnenzijde geeft een mooi contrast. Schaal en onderstel staan los van elkaar.

draadwerk

draadwerk

2009

object van metaal en geschept papier

boekje van geschept papier 1

boekje van geschept papier 1

2008

kaft van geschept papier en wolvilt, gelakt. Binnenin soortgelijk getinte vellen geschept papier.

gedichtendoosje 1

gedichtendoosje 1

2006

wit doosje bekleed met geschept papier van narcisbladpulp, met daarin een klein boekje van hetzelfde papier. In het boekje een nederlandstalige en friestalige versie van het gedicht 'getuigenis'